sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Puolivälissä

Jaahas, vielä kaksi viikkoa olis tätä reissua jäljellä.
Töissä on edelleen mennyt hyvin. Ensimmäinen iltavuoro tuli tehtyä.
Oli ihana nukkua pikkasen pidempää kuin 5.20.
Työvuoro meni lungisti asukkaiden kanssa jutellen ja aikaa viettäen.
Viikonlopuksi tulin ohjaajani luokse De Wijk nimiseen kylään. Täällä hän asuu vanhempiensa ja pikkuveljensä kanssa. Takapihalta löytyy uima-allas ja kanoja. Aika hassua.
Perjantai meni pikkukuppilassa istuen ja jutellen muitten paikallisten kanssa. Lauantaina täällä oli joku pyöräily kilpailu, paljon porukkaa oli kerääntynyt samalle kadulle eli ryysistä oli. Ilta alkoi ravintolassa syöden ja juoden. Sen jälkeen lähdettiin ohjaajani kanssa taksilla Meppel nimiseen kaupunkiin viettämään loppuilta. Jokaisessa baarissa oli tanssilattia ja kaikkialla ne oli myös täynnä! Ihan kaikki oli tanssimassa. Suurimman osan iltaa vietettiin isossa yökerhossa, siellä taisi olla viisi eri tanssilattiaa. Käteinen ei käynyt maksuvälineenä eikä pankkikortti. Sieltä piti ostaa poletteja mitkä kävivät sitten maksuvälineenä, minusta se oli tosi kummallista. Niin ja se baari taisi sulkeutua klo 5. Puolitoista tuntia pidempää mihin olin tottunut. Olisipa Suomessakin baarit noin myöhään auki.
Nyt istun ohjaajani työpaikalla juoden kahvia ja pannukakkua syöden. Myöhemmin yritän tihrustaa jääkiekon finaaliottelun puhelimesta.
Onneksi huomenna on taas arki. Liikaa juhlimista vanhalle ihmiselle.
Ps. Tuntuu että kirjoittamisesta ei tule mitään. Suomenkieli alkaa tuntua vaikeammalta koko ajan, varsinkin kirjoittaminen. Ihan naurattaa kun tuntuu että ilmaisen asia vaikeimman kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti