tiistai 10. toukokuuta 2016

Ensimmäinen koulupäivä

Elikäs mulla on kaksi koulupäivää Deltion Collegessa. Koulussa on tällä hetkellä about 18000 opiskelijaa. Kaikki ei tietenkää ole yhtäaikaisesti saman katon alla, mutta kumminkin ihan huikea määrä. En saanut kuvia otettua tyhmyyteni takia(puhelin siis rikki). Koulupäivä alkoi 8.15 ja päättyi 16.00.
Yksi opettaja tuli vastaan minua koululla, esitteli kollegoileen ja sille luokalle, minkä kanssa kuljin loppupäivän.
Ensimmäiseksi meillä oli aikalailla perus teoria lähihoitajaopintoja.Opettaja käänsi englanniksi tärkeimmät kohdat. Sen jälkeen oli pieni tauko ja sitten jatkettiin saman opettajan kanssa. Tehtiin käytännössä ne asiat mitä opittiin teoriatunnilla. Meille ei koulussa opetettu potilaalle tamponin laittoa, sitä ihmettelin että se opeteltiin. Muuten minusta tunnit vaikutti aika samalta.
Meillä oli myös matikkaa, jossa harjoiteltiin murtolukuja, atk-tunti missä ei tehty mitään, jumppatunti jossa meinasin kuolla. Huomaa etten harrasta liikuntaa. Ja viellä kireät farkut päällä, hyhh. En tiennyt ottaa jumppavaatteita mukaan.
Koulussa oli jotain ruokaa myytävänä, leipiä, pasteijoita ja hedelmiä. Huomasin ettei minun pankkikortti toimi täällä, kaikki pitää siis ostaa käteisellä.
Luokkalaiset olivat hieman ujoja puhumaan englantia, joten olin enemmän kuuntelijan roolissa. Välillä ymmärsin sanoja sieltä täältä.
Mutta joo, päivä meni aika hitaasti kun en niin paljoa osallistunut, muuta kuin jumppatunneilla. Huomenna sitten uudestaan, onneksi alkaa vasta tuntia myöhemmin.
Laitan tähän pari kukaa mitkä nappasin googlesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti